Képzés nélkül vakon csapkodsz ide oda!


"A múltban izomerőnket megsokszorozó eszközöket használtunk,
ma pedig olyanokat, amelyekkel az elménket sokszorozzuk meg."
(Bill GATES)
Ma a képzés fontosságáról írnék pár gondolatot.
A magyar nyelv szépen fejezi ki mit is jelent a képzés: kép alkotása valamiről!
Amikor egy képzésen veszel részt akkor látásod képed lesz valamiről, amit odáig lehet, hogy nem értettél mert nem volt róla egy kép a fejedben!
Ha viszont már van valamiről egy világosan kialakult képed, akkor azt már szem előtt tudod tartani és tudsz rá koncentrálni! Ezt hívják úgy, hogy víziód van valamiről! Ha arról beszélünk az MLM –ben hogy olyan embereket keresünk, akiknek nagy vízióik vannak akkor az ezt jelenti: Embereket akik messzebbre látnak mint a lehetőségeik, többet akarnak mint amennyit állítólag a sors kiszabott számukra és vannak konkrét képeik arról, hogy mit szeretnének elérni, hova szeretnének eljutni! Az ilyen emberek nem szégyellnek álomkönyveket, tablókat csinálni, teleragasztani a falat az autót, a tükröt álmaikról készült képekkel!
Amíg csak általánosságokban hiszel, nincs globális látásod valamiről addig könnyen kizökkentenek a sikerbe vetett hitedből! Amíg csak a kezdeti lelkesedés hajt de nem képzed magad hamar lefáradsz, és könnyen abbahagyod! Ha nem jársz képzésre, nem képzed magad akkor nem jutsz előbbre, mindig egy helyben toporogsz!

Vizuális lények vagyunk és ezt sokan igyekeznek is kihasználni! Gondoljunk csak a reklámokra, a tv műsorokra, de főleg a bulvár újságok címlapjaira is ! Az hogy milyen képed van a jelenről és a jövődről nagy mértékben befolyásolják azok a képek, filmek amiket nézel amiket beengedsz a fejedbe a gondolataidba!

„Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg a tetteidet!
Ügyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!”

(Charles Reade)

Ha nincs elképzelésed se arról, hogy lehetnél te is sikeres az MLM üzletben akkor képezni kell magad nem képzelegni. Nem álmodozni kell hanem álmodni! Az álmodozás általában nem jár cselekvésre való késztetéssel, ha viszont van egy álmod egy konkrét képed arról amit szeretnél elérni akkor cselekedni fogsz érte! És ha elakarod érni az álmaidat akkor bizony nyitott szemmel kell járnod!

A képzés lényege tehát, hogy legyen egy képed arról amit csinálsz! Ne vaktában csapdoss ide oda, ne csak próbálkozz valamit jól csinálni hanem valóban elsőre jól csináld!
Az MLM egy komoly szakma amit viszont mindenki megtanulhat és amiben mindenki elindulhat! Ha elvégzel bármilyen szakmai tovább képzést például boltvezető, ingatlanbecslő, bele kerül százezer forintba is és még semmit se értél el vele! Míg az MLM esetén miközben tanulsz már dolgozhatsz is és rögtön alkalmazhatod amit tanultál! S mire kijösz az iskolapadból már lehet, hogy gyémánt szinten vagy és komoly pénzeket keresel!

Befejezésként hadd tegyem ide az egyik kedvenc bibliai történetemet a látás szerepéről!
„És vőn Jákob zöld nyár-, mogyoró- és gesztenye-vesszőket, és meghántá azokat fehéresen csíkosra, hogy látható legyen a vesszők fehére.
És a vesszőket, melyeket meghántott vala, felállítá a csatornákba, az itató válúkba, melyekre a juhok inni járnak vala, szembe a juhokkal, hogy foganjanak, mikor inni jönnek.
És a juhok a vesszők előtt foganának és ellenek vala csíkos lábúakat, pettyegetetteket és tarkákat.
Azután külön szakasztá Jákób ezeket a bárányokat, és a Lábán nyáját arczczal fordítja vala a csíkos lábú és fekete bárányokra; így szerze magának külön falkákat, melyeket nem ereszte a Lábán juhai közé.
És lőn, hogy mikor a nyáj java részének vala párzási ideje, akkor Jákób a vesszőket oda raká a válúkba a juhok eleibe, hogy a vesszőket látva foganjanak.
De mikor satnya vala a nyáj, nem rakja vala oda s ily módon Lábánéi lőnek a satnyák, a java pedig Jákóbé.
Másik fordítás szerint: Az állatok tehát a vesszők előtt párosodtak. Ezért az állatok csíkos, pettyes és foltos kicsinyeket ellettek. Jákob elkülönítette a bárányokat, és az állatoknak a tekintetét ismét a csíkosra és a feketére irányította.
És felette igen meggazdagodék a férfiú; és vala néki sok juha, szolgálója, szolgája, tevéje és szamara.

Ha a te világnézetednek jobban tetszik a Titok , a vonzás törvénye akkor használd azt hisz ott is erről van szó!
 Ezért készítenek ők vágyvideókat / keress ilyet a youtubon / és ezért veszik körül magukat vágyaikról készült képekkel!
A sikernek természetesen vannak még sok más feltételei is , nem adják azt olyan könnyen főleg nem ingyen befektetés és munka nélkül de ha végre elhatároztad, hogy változtatni akarsz az életeden és belekezdesz a változási folyamatba akkor nagyon fontos , hogy képezd magad egyébként könnyen kudarcra ítéled saját magad!


És ha még szeretnél több titkot is megtudni a sikerről , látogass el erre az oldalra :

ÉS TERMÉSZETESEN VÁRLAK MINDEN KEDD ESTE 20 ÓRAKOR A MI SAJÁT WEBKONFERENCIÁNKON AHOL ARRÓL LESZ SZÓ HOGYAN INDULJ EL AZ MLM /DXN/ ÜZETBEN HA SIKERES AKARSZ LENNI!
jelszó : start

Nagy Gábor