Bezárt a Zeekler Zeekrewards? Zeekler vizsgálat alatt?

2011 októberre óta egy új MLM csoda tartotta izgalomban az embereket!
Ime egy hirdetés amiből talán lejön az ajánlat, s hogy miért ugrottak be ennyien ennek a gyors meggazdagodást, kevés és egyszerű "munkáért" ígérő lehetőségnek!
A csábító beugratós részeket kiemeltem, s ahol kellett megjegyzést fűztem bele!:

Egy amerikai aukciós portálról van szó, ami elsősorban azért jött létre, hogy pénzt kereshessünk.
ZeekRewards : Kiszámítható nyereség!
Stabil, magas jövedelem az Internet segítségével, otthonról!
A világ szerves részévé vált a legnagyobb hirdetési őrület. Olyan egyszerű, hogy bárki meg tudja csinálni!
Ha tudsz másolni és beilleszteni (vagy ismersz valakit, aki tud) - akkor ezzel lehet keresni NAPI pénzjutalmat!
Mindössze napi 5 perc munkával!
Hallottál már a ZeekRewards.com-ról, vagy a Zeekler.com-ról?
A Zeekler.com egy nagyon jó nevű aukciós oldal az interneten, ami már 14 éve működik a piacon. /Ez csak az anyacégre igaz Rex Venture Group az internetes munkaként elhiresült zeekes hirdetési üzlet csak 2011 októberében jött be és indult el érdekes módon megint csak Magyarországról! lsd a Google kimutatását melyben látszik, hogy csak 2011 októberre óta van rákeresés a zeekrewards stb szavakra, s ebben a keresésben Pakisztán és Kamerun után ott van elsők közt Magyarország . http://www.google.com/trends/?q=zeekrewards&ctab=0&geo=all&date=all
A Zeekler.com-on több fajta licitálásra van lehetőségük a felhasználóknak . A licitáláshoz előre vásárolni kell úgynevezett BID-eket, amelyek egyfajta licitjogként is felfoghatók.
Az egyik fajta licitálási lehetőségnél nulláról indul az aukció. Licitálni ezekre a termékekre úgy tudunk, ha van előre vásárolt licitjogunk, vagyis szükségünk van ehhez BID-ekre. Minden egyes tétnél felhasználunk egy-egy BID-et, de a terméket az a személy viheti el, aki az utolsó licitet ajánlotta az aukció utolsó pillanatában. A többiek nem kapják vissza azt az összeget, amit felhasználtak az aukció alatt, BID-ek formájában.
Ezért van a vállalatnak magas nyeresége akkor is, amikor egy termék csak töredékáron kerül értékesítésre. Példaként vegyünk egy laptopot, aminek az értéke 500$. Ennek a terméknek az aukcióját elindítják 0.00$-ról, amire több százan, vagy több ezren is elkezdenek licitálni. Minden egyes tétnél növekszik a termék ára 1cent-tel és az viheti el a terméket, aki az utoljára licitál, az aukció utolsó másodpercében. Általában egy személy többször is licitál ugyanarra a termékre, amivel elkölt több tíz, vagy száz dollárt is, ezért, ha az adott laptop elkel például 100$-ért, akkor a cég bevétele ezzel szemben lehet akár 700-800$ is.
A Zeekler.com oldalon nem csak egyetlen termékre licitálhatunk, hanem többre is egyszerre. Folyamatosan indulnak az újabbnál újabb aukciók. Az elérhető termékek is nagyon változatosak, megtalálhatunk az edénykészlettől a távcsőig, vagy a bútoroktól a Ford Mustang-ig mindent. Ez nagyon nyereséges üzlet, de mindig a látogatók számától függ a vállalat nyeresége.
Mivel a Zeekler.com növelni akarja a forgalmát, a reklámkampánya kibővítésére létrehozta a partnerprogramját ZeekRewards néven. A ZeekRewards és a Zeekler.com jó üzleti lehetőséget kínál, mivel a napi nyeresége 50%-át visszaosztja az előfizetéssel rendelkező tagok között. A partnerprogram tagjai szintén vásárolnak BID-et, mindenki annyit, amennyit a pénztárcája megenged és a ZeekRewards a napi nyereségét a BID-ek arányában osztja szét a munkatársak között. A nyereségünk változó, 0,5% - 3% között mozog naponta. Az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy átlagosan 1,5%-al lehet számolni napi szinten. Lehetőségünk van a nyereségünket visszaforgatni és ezzel folyamatosan emelni a tőkénket. Ezzel a megoldással néhány hónap alatt a kezdeti 10-20$-os tőkénkből több száz dolláros tőkét halmozhatunk fel, de nincs határ, tőled függ mikor döntesz úgy, hogy kivonod a nyereséged.
Ha nagyobb összeggel tudsz indulni, akkor szerencsés vagy, mert hamarabb érheted el a célod és hamarabb lesz megfelelő passzív nyereséged, ami már érzékelhető jövedelmet ad. Ha kiváltasz például egy "Silver" tagságot, akkor a ZeekRewards-tól 110 Bónusz pontot kapsz az induláshoz, ami 60 napig dolgozik Neked és termeli a nyereséget. 60 nap után ez a "Bónusz" lejár és a 110-ből, 110 pontot visszavonnak tőled, viszont a 60 nap alatt összegyűjtött nyereséget megkapod VIP pont formájában, ami továbbra is termeli a hasznot Neked. A "bónusz" pontokra ez idő alatt körülbelül 120-150$ nyereséged származik és ez a továbbiakban Neked dolgozik!
A regisztráció után két másik oldalt is kapszt, ami szintén termeli neked a hasznot. Az egyik egy aukciós oldal, ahol a vásárlók licitálhatnak. Ezen az oldalon a felhasználók által vásárolt licitjogokból jutalékot kapsz. A másik pedig egy Webáruház, ahol a vásárlások után szintéd plusz jövedelmed származik jutalék formájában. Valójában a hirdetésfeladás aid sablonjai, ezeknek az oldalaknak a linkjeit tartalmazzák. Ahhoz, hogy a profitmegosztás ból is részesülj, naponta fel kell adnod legalább egy hirdetést a felkínált lehetőségek közül.
Összefoglalva: A ZeekRewards egy alacsony összeggel indítható, hosszú távú, magas jövedelmet adó partnerprogram.
3 hónap alatt kb. +74-90%-os nyereség a befektetett tőkénkre.
HÁT KI AZ AKI EGY ILYEN KECSEGTETŐ AJÁNLATNAK ELLENE TUD ÁLLNI?
Csatlakoztak is szép számmal az emberek s mentek is ki szép számmal a  kéretlen spamok, hogy ez mekkora lehetőség és hülye aki ebből kimarad!
Egyértelmű volt, hogy itt senkit se érdekel maga az aukció, hisz Magyarországra nincs kiszállítás, ha nyertek valamit azt hagyták elveszni. ITT A HANGSÚLY A PÉNZKERESETEN VAN, VAGY TALÁN VOLT?
És itt jön be a kérdés ez nem egy tipikus piramisjáték pilótajáték?
Termék nincs a hálózatban, a tagok között a befizetett tagság mértéke alapján osszák szét azt a pénzt amit az emberek Bidek formájában megvettek, majd az aukción elvesztettek!
Sok kérdést vett fel ez a dolog! Attól mert működik valami attól még törvényes és etikus is?
Ha sok embernek segít otthoni munkával pénzt keresni, kimenekülni az adósságcsapdából attól máris legális és jó dolog? 
NOS A KÉRDÉSRE LEHET, HOGY HAMAROSAN FÉNY DERÜL UGYANIS 2012.08.17 ÓTA A ZEEKREWARDS ZEEKLER CÉG MINDEN WEBOLDALA BEZÁRT, ELTŰNT CSAK AZ A FELIRAT TALÁLHATÓ RAJTA, HOGY PILLANATNYILAG BEZÁRT , INFORMÁCIÓK HAMAROSAN OTT!
Persze ez nem megnyugtató az emberek százezreinek akik komoly pénzeket fektettek be a nagy nyereség reményében!
Kicsit hasonlít az ügy a Sciennet pár évvel ezelőtti bukásához! Csak abban főleg magyarok voltak érdekeltek Magyarországon. Akkor lett volna hasonló ha amerikai embertömegek fektették volna pénzüket a Sciennetes
üzleti szintek megvásárlásába, s most Amerikában ülnének tűkön, hogy mi is lesz a Sciennetes pénzükkel! 

A magyarországi Zeekler vezetők ezt a hírlevelet küldték ki a tagok megnyugtatására:
Mint azt biztosan Ti is tapasztaltátok, a Zeekrewards és a Zeekler oldalak átmenetileg nem mûködnek. Egyelôre annyi tûnik bizonyosnak a kapott információk alapján, hogy a Zeeket vizsgálat alá vonta az Észak-Carolina-i fôügyész. Úgy tûnik, a vizsgálat a hét végéig tart. Az ilyen és ehhez hasonló vizsgálatok rendszeresek az MLM tipusú cégeknél. Természetesen minden tôlünk telhetôt megteszünk annak érdekében, hogy a legfrissebb információkat eljuttassuk Hozzátok. Folyamatosan korrekt tájékoztatást nyújtunk a fejleményekrôl, ahogyan ezt eddig is tettük.
Kérünk BENNETEKET, hogy személyes üzenetekkel ne bombázzatok minket!!!
Minden friss információt közölni fogunk.
oldalon viszont folyamatosan jönnek Amerikából a friss hírek amik már arról beszélnek, hogy a titkosszolgálat is jelen van az ügyben, és az irodákat kiürítik, az alkalmazottak viszik el a holmijukat és nem úgy tűnik, hogy közeli folytatás lenne valószínű! 
És talán itt a legfrissebb összefoglaló Telkes József blogjáról aki maga is érintett az ügyben, hisz nemrég még azt írta, hogy jövőre már havi 10000dollárt akar keresni ebből!
"A SEC rövidítésű szervezet (amely felelős az online bizniszek törvényességéért, többek között,  csalással vádolta meg a Zeeket, a bezárásról pedig azért döntöttek, hogy a cégben lévő pénzt megfogják (mielött Burks és csapata kimenti). Ennyit arról, hogy nem a hatóság zárta be a boltot! Erre azért volt szükség, hogy ne veszítsetek több pénzt és talán vissza is kapjatok valamennyit.
Idézek a cikkből:A Zeek 2011 januárjában indult és több mint egymillió amerikaitól és külfölditól gyűjtött forrásokat. Amellett, hogy a Zeek megszegte a szövetségi törvényeket, azt ígérte a befektetőinek, hogy a nyereségének az 50%-át adja nekik vissza. A cég "csaló módon keltette azt a benyomást, hogy különösképpen nyereséges", miközben a kifizetések nem álltak összhangban nettó profitjával. Piramisrendszernek megfelelően a kifizetések nagy része az új belépőktől származott."
Ezt mondta szó szerint a nyomozó szervezet vezetője, Stephen Cohen:"A befektetők felé vállalt kötelezettségek drasztikusan túllépték a cég hozzáférhető pénzállományát, amiért nekünk gyorsan kellett lépnünk, hogy megmentsük a még meglévő forrásokat és biztosítsunk egy rendszerszerű és korrekt kifizetést a befektetőknek. ZeekRewards hamisan használta fel az internetben rejlő erőt és megtévesztette a befektetőket, elhitetve velük, hogy megszerezhetik a lehetőségét a pénzszerzésnek a következő nagy üzlettel. Valójában a pénzük csak a korábbi befektetőkhöz áramlott vissza."
A rendszer az összeomlás küszöbére érkezett, ugyanis a múlt hónapban a cég bevett 162 millió dollárt és kifizetett 160 milliót. Tehát a befektetők épp csak megnövelik a kivétet, borul a rendszer. Mivel a benn lévő pontok gyarapodnak,ez az állapot heteken belül bekövetkezett volna (ha belevesszük a 30 dolláros extra lehúzást, akkor érthető, hogy ez mi volt, hiszen júliusban már csak így került egyenesbe a cég). A hatósági ember szerint ezért volt szükség azonnali beavatkozásra, hogy maradjon még valami pénz. Burks nem cáfolta meg a szervezet vádjait és együttműködik a hatóságokkal. A SEC szerint a cég nagyjából 375 millió dollárt fizett ki eddig összesen és 225 millió dollárt tart 15 különböző amerikai és külföldi pénzintézetben a korábbi bevételekből. Ezeket a forrásokat most hatóságilag befagyasztották (a bíróság a SEC kérésére). Tehát nem igaz, hogy a bíróság kérésére maga a Zeek zárta le a gazdasági tevékenységét, hanem erre a SEC kérte a bíróságot hatósági döntéssel. Időközben Burks több millió dollárt "ürített le" (szó szerint idézem a cikket) a cégből és a családtagjainak is átjátszott legalább 1 millió dollárt a befektetők pénzéből. Burks beleegyezett abba, hogy lemond a vállalatban lévő érdekeltségeirő l és kifizeti a 4 millió dolláros büntetést. Továbbá a bíróság kijelölt egy végrehajtót, aki felügyeli a befektetők jóvátételét (ami még maradt a cégben).
Ez az első nyílt hatósági beismerése annak, hogy a Zeek pilótajáték volt.
A teljes cikk angol nyelven itt talalhato:
http://www.the-dispatch.com/article/20120817/NEWS/308179988/1074?Title=SEC-shuts-down-Zeek-calls-it-pyramid-Ponzi-scheme
Nos ennyit a Zeekrewrds csödről, Zeekler bezárásáról, és összeomlásáról!
Ez nem az MLM bukása hanem a gyors meggazdagodás ígérő hamis csaló illegális rendszerekké amikre sajnos Magyarországon mindig van vevő így sokan újból és újból ilyen rendszerekbe buknak bele!
De senki se legyen naiv már meg vannak a klónok a Facebookon a spamekben már megjött a legújabb szuper lehetőségek ajánlata! 
ÉN MARADOK A STABIL ÉVEK ÓTA EGYRE NÖVEKVŐ JÖVEDELMET ADÓ MLM ÜZLETEMNÉL AMI  JÖVŐRE MÁR 20 ÉVE BIZTOSÍTJA A JÓLÉTET AZOKNAK AKIK NEM A MESÉKBEN HISZNEK HANEM HAJLANDÓAK KICSIT GONDOLKOZNI TERVEZNI IS ÉS MEGNÉZNI MIBE IS LÉPNEK BELE MIKOR MLM-RŐL BESZÉLNEK!
HA NEM OLYAN RENDSZERT AKARSZ AMIBE FELESLEGESEN FEKTETSZ MUNKÁT MERT A BUKÁS BORÍTÉKOLHATÓ AKKOR KERESS MEG BIZALOMMAL.
Nagy Gábor http://pluszpenzforras.info