Zeekrewards bukás elsődleges okai!


A pilótajátékok ismertető jele nem az, hogy nem működik, hogy emberek nem keresnek vele pénzt, sokak nem járnak jól vele! Hanem az, hogy nem folyik benne gazdasági tevékenység, értékteremtés csupán pénzügyi tranzakciók, ügyeskedések és a friss belépők, - esetleg ha van - havi tag díjak visszaosztása adja a pénzt, amit szétosztanak a felső vonalak között.
A Zeekrewards példáját nézve, milyen gazdasági tevékenység az, mikor egy TV-t megvesz valaki mondjuk 1000 dollárért, a licitálásokon összegyűjt rá 10000 dollárnyi BID-et, azt az emberek bebukják a cég haszna lesz, és a cég nagylelkűen odaadja a TV-t mondjuk 100 dollárért a nyertesnek.
A cég így nyert 8900 dollárt és annak egy részét szétosztja a rendszert tagjai között.
Az emberek azt mondják, őket nem érdekli, honnan jön a pénz ez akkor is életük lehetősége volt!
De hiába bukik be az egyik már jön is helyette a másik! Az emberek harapnak az ilyen mondatokra hogy, nem kell semmit csinálnod csak hozni két embert, napi 5 perc munkával milliomos lehetsz, rakj be ennyi pénzt és vegyél ki sokkal többet, ingyenes a regisztráció, TE lehetsz az elsők között sorolhatnám még...de nem akarom a még talpon álló rendszereket kritizálni. Ilyenkor mindenki azt, mondja, hogy irigyek vagyunk, negatívak és csak azért mondjuk ezeket, mert frusztráltak vagyunk, mert nem működik a hagyományos MLM üzletünk! 
És minket és a más tisztességes MLM cégeket, forgalmazókat lenéznek, hogy a hagyományos termék alapú MLM már a múlté ma már az internetes pénzkeresés a divat! Külön weboldalak gyűjtik össze ezeket a HYIP vagy minek nevezett „üzleteket” ahol  berakhatod a pénzedet és óriási kamatokat érhetsz el! És persze be is bukhatsz mindent!
Az emberek pedig  könnyen megvezethetők mindenre! Például a Zeekrewardsot és más „lehetőségeket” is azzal mutogattak, hogy az Alexa oldal szerint a legtöbbet keresett oldalak, és ez már „igazolta is” , hogy milyen nagyszerű üzletben vannak benne!
Ez körülbelül olyan mintha azt állítanánk, hogy a szex, pornó stb  oldalak milyen hasznosak és építőek, mert arra keresnek a legtöbben!
Aki igazi működő MLM üzleteket keres azoknak érdemes ezeket a szempontokat figyelembe venni, http://pluszpenzforras.info/melyikmlm.html ha nem akar újból és újból csalódni, és azt látni, hogy a befektetett munkája odavész, és ami szerintem még rosszabb, hogy teljesen hitelét veszti és haragosokat szerez azokból akik az ő szavára léptek be, vagy tettek be pénzt ilyen rendszerekbe!

Az MLM jó és köszöni jól érzi magát! A pilóta játékok meg addig járnak a kútra, míg el nem törnek! A baj csak az, hogy az emberek összemossák a két dolgot, és egy ilyen Zeekrewardsos bukás - amiben állítólag már 1 millióan voltak - sokak számára megint arra ad majd okot, hogy azt mondják - ja a te üzleted is olyan piramisjáték mi, mint a Zeekler vagy a Sciennet volt! Pedig nem! Sok tisztességes MLM valós és stabil megélhetést biztosít forgalmazóinak, akik fogyasztói hálózatokat építenek, és tömegesen csatlakoztatnak új fogyasztókat akik megértik a rendszer lényegét és lecserélik minden napos fogyasztási cikkeiket az adott MLM cég termékeire. És ezzel még pénzt is kereshetnek ha megtanulják, hogy is kell helyesen kommunikálni ezt a környezetüknek!

Ne a gyors meggazdagodást keresd, hanem stabil hosszútávú üzleteket építs, ahol a pénz gazdasági tevékenységből, termék forgalomból származik. Abból, hogy emberek hónapról megveszik azokat a termékeket amiket szeretnek, amikre szükségük van és amivel jó terméktapasztalataik vannak!
Lehet találni hamis vagy megfizetett kimutatásokat tartalmazó oldalakat, lehet hivatkozni Alexa keresésekre ezzel bizonyítani üzletünk népszerűségét, de ha stabil biztos plusz pénzforrást keresel, akkor érdemes megnézni a hivatalos MLM listákat is ahol bizony lehet, hogy az első száz MLM közt sincs olyan ami nem terméket vagy valami színvonalas szolgáltatást értékesít hálózaton belül! 
Lehet vitatkozni de nekem például nem jelent szomorúságot, hogy nem vagyunk első helyen az Alexa keresésekben, és kétes MLM listákon. Az viszont biztonságot jelent, hogy a DXN a cégünk 2 év alatt a 12 helyett javított, s ma már nem a 40. hanem a 28. legnagyobb MLM cég a tagjai létszáma és a forgalma alapján! Az se rossz hír, hogy tőzsdei értéke közel 300%-ot növekedett a múlt évben! 
Az igaz, hogy itt nem hitegetjük az embereket, nem ígérünk könnyű és gyors meggazdagodást de nincs is félni valónk, hogy a cég tönkre megy, hogy nem fizeti ki a jutalékot, hogy eltűnik egy nap alatt és attól se, hogy nem tudunk majd azoknak a szemébe nézni, akiket csatlakoztattunk az üzlethez! 
Ezért minden kedves ismerősömnek innen is üzenem, hogy ne keressenek meg a Zeekrewards klónjaival, nem kívánok csatlakozni még az elsők között sem a Bidify, Falkito és a hozzájuk hasonló rendszerekhez, de degeszre se akarom magam keresni és folytathatnám de nem akarok senki üzletébe belebántani. Bár én már borítékolom és sejtem, hogy mely rendszerek kerülhetnek hamarosan a Zeek sorsára! Ez nem káröröm, hisz sajnálom az embereket akik vesztességet szenvednek, de az élet ilyen a döntéseiért mindenki maga felelős, így azért is, hogy kinek hisz és hova csatlakozik!
Sok sikert a helyes döntésekhez!