Empower network átverés – Vonzó hálózatépítés átverés?Érdekes gyakorlat terjedt el az interneten. 
A Google kereső motorjára építve, egyre több cég neve kerül elő az átverés szóhoz kapcsolva. És szinte mind egy bizonyos Empower network sablonblog szolgáltatásait használva! Mi is áll ezek hátterében?
Mi érdeke van bárkinek ilyen cikkeket írni?
Hát természetesen arra megy ki a játék, hogy ha valaki az adott MLM cégre rákeres, és mondjuk kételkedő, akkor valószínűleg rá fog kattintani a Google által felkínált XY cég átverés kulcsszóra is.
És ebben az esetben milyen jó, ha a mi weboldalunk, blogbejegyzésünk kerül az első helyre.
Némelyik cikk annyira minőség alatti színvonalú, hogy szégyen, de hát nem is az a lényeg nekik, hogy ott valaki érdemi információhoz jusson az adott MLM cégről aki oda téved, hanem az, hogy elmondhassák neki, hogy mennyire halott már ez az offline hagyományos hálózatépítési koncepció, és mennyivel jobb az ő online hálózatépítésre épülő vonzás marketing, virális blog tervük mellyel minden más MLM céggel szemben, ők a teljes befizetett összeg 100%-át odaadják annak aki beléptetett valakit a rendszerbe!
Vagyis ha te hozol valakit, akit érdekel ez a blogfelület, amit adnak a pénzedért, akkor a befizetett havi 25 dollárt azt neked utalják át.
A termék tehát egy Wordpresshez hasonló blogszerkesztő, amit állítólag nagyon szeret a Google, ahol blogolhatsz és népszerűsítheted ezt a rendszert, de akár a saját másik MLM cégedet is!
De persze nem titkolják, hogy ha a hagyományos MLM  cégedben semmit se keresel, és sikertelen vagy , akkor szerintük jobb ha ide átváltasz – HISZ EZ A JÖVŐ – a hagyományos MLM már egy törött koncepció, ami nem működik ugyebár!

Tehát mi a feladat az Empore networkben?
Online hirdetésekkel pld Facebook az embereket bevonzani egy landing page oldalra, ahol egy 1 óra 13 perces ajándék tréning felfedi a Vonzás marketing titkos koncepcióját, vagyis hogyan vonzzál magadhoz komoly jelölteket, végtelen mennyiségben a Vonzó hálózatépítés koncepció segítségével.
A videóban aztán Szabó István nevezetű úr, azt hiszem Korzikán lubickol a tengerben és elmeséli, hogy keres ő már havi 3000 dollárt ezzel a tevékenységgel.
Szóval a Facebookon már a sokadik fajta ilyen hirdetésbe futok bele: DXN jelöltek végtelen mennyiségben, Amit a felső vonalad idáig mondott neked az sz..t se ér, MLM hazugságok és tévhitek stb stb. De a Google kereső is sorba dobja ki az ilyen blog címeket: Talk Fusion átverés, DXN átverés, Nuskin átverés, Organic Mission átverés, Organo Gold átverés, Sitetalk átverés stb stb melyek lényege egy, hogy az ezek után keresgélő MLM jelöltekből végül Empore network tag legyen és oda fizesse a havi 25 dollárt a blogfelületért!
 Amit egy az egyben a felső vonal kap meg. Hogy ennek mi értelme van, mi haszna van ebből az egész kitalálójának aki állítólag ebből lett milliárdos, és már a legjobb MLM keresők között tartják őket nyilván? És, hogy ez mitől MLM, amikor senki más nem kap pénzt csak aki beléptet valakit? Nem értem!

Szóval akkor átverés-e az Empore network van nem?
Hát mit értünk átverésen, először ezt kéne tisztázni? Elsőre nekem egy olyan szómagyarázat jött be, hogy ha átverünk a falon egy szeget, és az a másik oldalon mondjuk rombolást csinál – leveri a vakolatot, a festést vagy esetleg egy oda felrakott tévét, tárgyat akkor történik az amit jelképezhet a dolog. Vagyis míg az egyik oldalon úgy tűnik valami hasznosat csináltunk – bevertünk egy szöget, pld felraktunk egy képet – addig a másik oldalon valakinek kárt okoztunk! Vagyis az átverés számomra az, ha valamit jónak tüntetünk fel, miközben a nem látható oldalon, elrejtve, bizony vannak rossz dolgok is, de azokról nem szívesen beszélünk. Ilyen mikor egyes MLM cégek eltitkolnak valamit, félrevezetnek csakhogy csatlakozzál s ha lehet a legnagyobb legdrágább csomaggal. Vagy fizess be akár egy kicsiny összeget is , aztán egyszercsak eltűnik a cég és a pénzed is. Stb.

Nos én nem látok bele az Empower networkbe, de úgy tűnik nem átverés. Aki belép és befizeti a 25 dollárt az megkapja a blog felületét és használhatja azt toborzásra. A pénzt nagy valószínűséggel megkapja a felső vonal 100%-ban és kész.
Én ingyenesen szerkesztek blogokat, honlapokat nekem ez nem üzenet. Nem tudnék beléptetni embereket tudva, hogy amit befizetnek az hozzám jön egy az egyben a “SEMMIÉRT” mert azért egy blogszerkesztőt nem neveznék feltétlenül terméknek, hisz a Wordpress is ilyen és ingyenes.
Szóval én nem kívánom minősíteni az Empower networköt. Nem értem, de nem tartom átverésnek feltétlenül. Az a része már kicsit más, mikor ilyeneket írnak: DXN jelöltek végtelen mennyiségben….!

Mert ez átverés szagú, hisz el kell dönteni, hogy most DXN hálózatot építek, vagy Empower network tagokat toborzok DXN kulcsszót kihasználva!
Én nem akarok bekasszírozni 25 dollárokat havonta, naiv és online, internetes pénzkeresetre éhes emberektől, mert sokan nem is tudják mibe kezdenek bele, azt se tudják mi az a blogolás, mit írjanak, hogyan optimalizáljanak, meg pénzük sincs Facebook vagy adwords reklámra. Anélkül meg nem megy az egész. A csalit ki kell vetni valahol!
Mindenki döntse el maga, hogy hisz-e a vonzó hálózatépítés koncepcióban, szimpatikus-e neki Szabó István és hogy átverés-e az Empower network?

Kedves Empoweres  kollegák, ugye jól csináltam, jó kulcs szavakat használtam, meg fogok jelenni én is ha valaki az Empower network átverésre keres rá?