Én ennél gyorsabb pénzkereseti forrást szeretnék!

Én ennél gyorsabb pénzkereseti forrást szeretnék! – mondta egy érdeklődő, mikor megnézte a prezentációt MLM vállalkozásomról!
Igen, el kell ismerni olyan világban élünk ahol gyors és instant megoldásokra lenne szüksége a legtöbb embernek! Az eladósodás és a végrehajtási fenyegetettség soha nem látott méreteket öltött!
A keresetek alig vagy semmit se emelkednek, a kiadások a rezsi a törlesztő részletek meg megállás nélkül növekednek! Gyors megoldások kellenek!
Kicsit hasonlít ez az egészségügyi állapotára az embereknek! Hosszú évek romboló életvitele, egészségtelen táplálkozás után mikor megérik ennek rossz gyümölcse és feltűnik egy nem várt fájdalmas ijesztő betegség már késő megelőzni a bajt! Ilyenkor már mindenki az orvoshoz rohan valami gyors segítségért! Mert tény ilyenkor már gyorsan kell cselekedni, gyógyszerezni, műteni stb.!
Pedig nem kellene ennek így lennie!
Ugyanez vonatkozik az anyagi „bajokra” is! Amikor valaki évekig csak halmozza az adósságait, nem tud a pénzzel bánni, nem keres annyit, mint amennyi a kiadása és elmegy a felkínálkozó lehetőségek mellett akkor tényleg „gyorssegély” kell! És az MLM általában nem a gyors meggazdagodás üzlete, normál esetben, hanem egy 2-3 éves okos munkabefektetés, egy vállalkozás, aminek eredménye lehet egy olyan passzív jövedelem termelő üzlet, ami biztosíthatja számunkra, hogy akár 4-6 év munka után visszavonuljunk, és azt csináljuk, amit szeretnénk! Persze a legtöbb MLM vezető ilyenkor se vonul vissza, mert élvezi, ha másokat is ide segíthet, de már megtehetné!
De persze kit vigasztal egy 4-6 év múlva várható siker, amikor hirtelen kell a pénz, mert a számlákat nem lehet hónapról hónapra tologatni!

Ilyen állapotban, ha az embernek azt mondják, hogy itt egy kiváló lehetőség a vagyonteremtésre, de ehhez vedd meg a cégünk kezdőcsomagját és kezdj el vele dolgozni, akkor sokan kiakadnak, mondva: Én pénzt akarok keresni, és nem kiadni! Én munkát kerestem erre te a pénzem akarod?
Gyakran hallani a cinikus kérdést, amit neki szegeznek az embernek, aki belép egy ilyen céghez és nagy reménységgel el kezdi építeni MLM hálózatát: Na és mennyit kerestél már ezzel? Fogadjunk semmit, csak ingyen dolgozol! Biztos jól lehúztak és te csak viszed nekik a forgalmat naivan, a meggazdagodás reményében! S mikor még te is bizonytalan vagy abban, hogy meg tudod-e csinálni, ők már tudják, hogy TE biztosan nem! Mert véleménye az Magyarországon mindenkinek van és ha valaki felakar emelkedni, azt tuti, hogy a környezete megpróbálja visszahúzni, mint a rákok amik nem engedik a másikat kimászni a kosárból!

Persze vállalkozni kockázat, de ha valaki nyit, több millió befektetéssel egy üzletet egy kávézót egy fodrászatot vagy bármit nem kérdezik meg olyan gyakran, hogy mennyit kerestél már, hisz még épp csak elindult az üzlet, még a befektetett tőke lehet, hogy évek, míg megtérül!
De ha valaki egy MLM vállalkozást indít valaki max 20-90000Ft - ból - amiért természetesen terméket kap, amit továbbadva például azonnali haszna is lehet, -  mégis úgy kezdik félteni mintha ezzel mindenét elveszthetné! Pedig itt nincs kockázat, bukási lehetőség, nincs bérleti jog, bérleti díj, üzlet rezsi, alkalmazott, nem kell infrastruktúrát kiépíteni a termékek kiküldésére csomagolására stb.
Ez persze azért van mert a legtöbb ember alkalmazotti gondolkodásban nőtt fel és él, és a pénzkeresetnek csak azt a formáját ismeri, hogy eladod az idődet másnak pénzért! Azt hogy egy munkát úgy kezdjél el, hogy pénzt teszel bele számukra gyanús!

De mielőtt ezt kielemeznénk, nézzük meg milyen esélyeid lehetőségeid vannak a gyorsabb pénzkeresetre?!
-          Hát a leggyorsabb természetesen a Lottó , most is valaki egy nap alatt milliárdos lett, mert nyert az ötös lottón! A Kérdés neked ez mennyire realitás, le tudod másolni, utánozni?
-          Itt van a tőzsde vagy minden más hasonló befektetési lehetőség! Sokat lehet hamar keresni, de sokat lehet hamar bukni is! Tudod a tőzsdei szabály az, hogy mindig csak annyit fektess be kockáztass amennyit el tudsz viselni ha esetleg elvesztenél!
Ilyen minden befektetés jellegű dolog, legyen szó aranyról, vagy más befektetés jellegű MLM cégről! Nap mint nap születnek óriási hozamot ígérő, akár hetente fizető MLM cégnek tűnő kezdeményezések amik ha jobban megpiszkálod kiderül, hogy igazából pilótajátékok és mindig csak a felső tagok részesednek a haszonból, akik később léptek be azok gyakran már csak a pénzük nyomát kereshetik! Pláne ha nem magyar cégről van szó csak valami külföldi fantomról! Elég csak a 7sevenday vagy már a nevét se tudom esetét néznem, amiről nem rég még regéket írtak, milyen nagy a kamat, aztán eltűnt a weboldal a cég az elérhetőség s pénz isL Szóval vigyázz ha gyors pénzt akarsz keresni ilyen rendszerekkel ne csak magadra hanem a hírnevedre is, hisz akiket te viszel be egy ilyen rendszerbe, azok a bukásért téged fognak hibáztatni! Légy józan és ne hidd már el kérlek, hogy a semmiből pénzt lehet csinálni!
Ne légy olyan naiv, hogy stabil lehet az olyan rendszer ahol csak annyi a teendőd, hogy befizess, mondjuk, 5 dollárt s aztán majd dől a pénz a bankkártyádra! Gazdasági folyamatok, termelés termékek nélkül nincs, nem lehet pénzforgalom, növekedés! Nincs pénztermő fa vagy csodakút ahova csak be kell tenni a pénzt és megsokszorozódik! NE LÉGY NAIV!

Elmehetsz valami direkt értékesítési céghez, porszívóügynöknek vagy biztosításkötőnek stb  ahol teljesítmény alapján fizetnek! Bár ott se tudsz kitörni a korlátaidból – lsd napi 24 óra – de  ott legalább a „fizetésed” jutalékod attól függ mennyit teljesítesz, így ha éjjel nappal járod az ügyfeleket és hatalmas karizmád van az eladásra a meggyőzésre akkor elég tisztességes jutalékot tudsz hamar összeszedni! Ez lehet az amit keresel! De mivel az emberek 85%- nem tud sőt utál eladni, s legalább ennyien utálják ha el akarnak nekik adni valamit ezért  lehet, hogy mégse ez az amivel jöhet a gyors pénz!

       Nézzük, mi van még?
-          Vannak még MLM cégek, akik gyors meggazdagodást ígérnek, de vizsgáld meg mi van ennek hátterében mielőtt beugornál egy nagyobb adósságba a meggazdagodás reményében!
Mikor tud ugyanis egy MLM cég hamar sokat fizetni? Ha hamar nagy forgalmat hozol a cégnek! 
Ez pedig csak akkor lehetséges, ha már az első hónapban te is nagy üzleti csomaggal - 3-600 ezer forint - indulsz, és ilyen embereket toborzol már az első hónapokban!
Ilyen helyeken a nagy jutalék az elvárt kötelező nagy forgalomnak köszönhető, amit ha nem teljesítesz, akkor visszaesel, és mindent kezdhetsz elölről! Ilyenkor telnek meg a kamrák a különböző termékekkel, amiket a hó utolsó napján megvesznek a forgalmazók, hogy meg legyen a jutalékuk! A termékeket jellemzően tehát azért veszik meg, mert az a jutalékfelvétel feltétele, és nem azért mert szeretik, élvezik és egyébként is megvennék! Több milliós forgalmak után már tényleg lehetséges, hogy az első hónapokban komolyan kezdj keresni! Gondold át alkalmas vagy-e erre?

-          Hát, ha ezek közül egyik se szimpatikus, akkor hogyan juthatsz még gyorsabban pénzhez?
Hát vehetsz fel hitelt, eladhatod a házadat, kocsit, vagy örökölsz az amerikai nagybácsitól!
-          A leggyakoribb megoldás, tehát amit szoktak választani az a kemény munka!
Ez lehet kemény, mert olyan dolgokat kell tenned a sok pénzért, amit nem mindenki vállal be, például fizikai munka vagy rosszabb esetben valami szexuális jellegű „munka” szolgáltatás!

Beszélhetnénk még kereseti forrásként valami vállalkozásról is, de aki gyors pénzt akar az általában nem gondolkozik vállalkozásban mert az a tipikus hely ahol vetés nélkül nem nagyon van aratás! Egy vállalkozás indítása – ahhoz hogy sikeres legyen – gyakran több millióba kerül és a megtérülés is elég hosszú idő szokott lenni! Persze ha találsz valami kurrens terméket, amivel ha kiállsz az utcára percek alatt elkapkodják ráadásul jó áron, akkor elég hamar bejöhet egy kis pénz! Sajnos nincs erre javaslatom! Talán kérdezd meg az esernyőt, vagy most épp bőrkesztyűket áruló népcsoportot, hogy megy a biznisz, megéri-e?
Persze ha van egy nagyszerű ötleted és megtudsz lovagolni egy gyorsan növekvő trendet, vagy olyat tudsz alkotni, írni mint például a Titok vagy a Harry Potter írói, akik a semmiből lettek milliomosok – az jó, de azért az se ment egyik napról a másikra nekik se, és elég ritka, hogy valakik így beletaláljanak a közönség érdeklődésébe!

Ahova végül ki fogsz lyukadni szerintem nem más, mint egy szürke hétköznapi állás, munkahely ahol sok pénzhez nem fogsz jutni, de talán egy ideig biztonságban fogod magad érezni, mert minden hónapban egyszer megkapod a fix pénzed fixenJ

Ha végigmentél a lehetőségeken és rájössz, hogy ha nem is gyorsan, de érdemes lenne meggazdagodni, vagyont teremteni a Network marketing szakma segítségével akkor szívesen állok rendelkezésedre, hogy megmutassam hol mit és hogyan érdemes csinálni, hogy pár év alatt egy olyan fogyasztói hálózatot tudj felépíteni, ami rendszeresen és hűségesen fogyasztja a termékeket, amik után te az MLM cégtől egyre magasabb jutalékot kapsz!
Persze ehhez meg kell találni a megfelelő MLM céget ahol komoly befektetés eladósodás nélkül el lehet indulni, és azt a terméket, termékcsoportot, amit akkor is megvennének az emberek és annyiért, ha azt üzletben árulnák és nem csak rajtad keresztül tudnák elérni! Mi megtaláltuk ezt a céget és terméket és úgy gondoljuk verhetetlen a maga területén! Ha kellően felcsigáztam az érdeklődésed, akkor kérlek, keres meg!
Veled vagy nélküled egy hatalmas hálózatot fogok felépíteni, a kérdés csak az te is akarsz-e egy szeletet ebből a tortából?

Nagy Gábor

No Response to "Én ennél gyorsabb pénzkereseti forrást szeretnék!"

Megjegyzés küldése