Organo Gold átverés vagy nem?

Mielőtt bármi konkrétumot is írnánk az Organo Gold átverés témával kapcsolatban, vizsgáljuk meg, hogy mit is jelenthet ez a szó, hogy átverés.
Nem vagyok egy nyelvszakértő, ezért ezek teljesen szubjektív gondolatok, - így az OG átverés téma kapcsán – de talán közel járok az igazsághoz.
Mi történik, amikor egy szeget nem beverünk a falba, hanem átverünk? Jobbik esetben, csak egy csúnya lyuk keletkezik a falon, a túloldalon, de ha volt ott valami kép, vagy pld TV akkor komoly károkat is okozhatunk vele. Tehát amíg a mi oldalunkon, minden szépnek látszik, bevertünk egy szöget, amire aztán akasztottunk valamit, a másik oldalon valakinek ezzel kárt okoztunk! 

Tehát átverés lehet egy információ, amikor eltitkol, elölünk valamit, és nem a teljes képet mutatja, a tevékenység teljes eredményét, kihatásait.
A szó magyarázat, másik értelmezése lehet az is , hogy az átverés az amikor valakit erőszakkal, veréssel viszünk át a másik oldalra, ahova esetleg magától nem akarna átmenni, áttérni!
Ezt a spirituális világban varázslásnak nevezzük, vagyis amikor valakit, valamilyen eszközzel, technikával, beszéddel rá veszünk arra, hogy az akaratával ellentétes dolgot megtegyen, az varázslás, manipulálás, befolyásolás. / Ha jobban megvizsgáljuk, a legtöbb reklám, marketing technika lényege ez! Sőt a politika, a kampányok se nélkülözik az ilyen elemeket!/
És a befolyásolással foglalkozó emberek, nagyon jól tudják, hogy 2 dolog vezeti cselekvésre az embereket: 1. a veszteségtől való félelem és 2. a nyereség iránti vágy!

Ezekre kell hatni erősen, és a legtöbb ember, úgy fogja érezni, hogy lépnie kell, pld. nem maradhat le élete nagy lehetőségéről!
Ezzel a módszerrel az MLM területén már legalább egy évtizeddel ezelőtt, találkoztam, mikor a nagy A betűs, MLM üzlet bemutatójára invitáltak, - természetesen titokban tartva, hogy arról lesz szó – és ott adták elő, és vázolták fel a jövőt! Kiderült, hogy most épp az oroszországi piac megnyitásán dolgoznak embereik, akik most léptetik be az ottani prominens személyeket, akik óriási forgalmat fognak generálni. 
Akkoriban volt ez az új szisztéma kialakulása, hogy az első lábat közösen építjük, vagyis az új belépők mind egymás alá kerülnek, s így elvileg mindenki – szinte munka nélkül – elérheti a 21%-os szintet. Persze komoly pénzekhez további saját lábak kiépítése kellett, de ha az meg van, akkor nagy hasznát vehetjük az ilyen, fentről kapott embereknek. Szó, ami szó, ott volt a nagy döntési helyzet! Vagy belépünk azonnal – még a kézfelemelés sorrendje is számított – és akkor alánk kerül az orosz piac – vagy ostobán még gondolkodunk, megkérdezzük mások véleményét stb – és hagyjuk elfutni mellettünk a lehetőséget! A nyereség iránti vágy, és a veszteségtől való félelem óriási volt, de valahogy én már akkor is átláttam a szitán, tudtam mit jelent amikor, nem hagynak gondolkodási időt, hanem gyors azonnali döntéseket akarnak!

Nos, én úgy gondolom, hogy az Organo Gold üzleti lehetőség nem átverés.
Legalábbis én nem minősíteném annak.
Valóságos, létező cég. Valóságos jó minőségű termékei vannak, és az USA-ban már óriási sikere van, valóságos növekedést mutatnak az adatai.
A DXN 1993-ban indult kutatókból és hálózatépítőkből álló csapatából, 1995-ben vált ki, az a néhány ember akik később megalapították a Gano Excel céget, ami szintén nagyra nőtt, és szintén azt hirdeti, - TERMÉSZETESEN HAMISAN - hogy ők a legnagyobb ganoderma termelő cég a világon.
Üzletileg és az online jelenlétet figyelve úgy tűnik, hogy a DXN inkább az ázsiai térségben, míg a Gano Excel az Amerikai kontinensen töltött be vezető szerepet.
2003-ban Bernie Chua részt vett a Gano Excel üzlet fellendítésében vezetőként. Azonban 2008 szeptemberében már elhagyta azt és Shane Moranddal és más nagy vezetőkkel megalapította az Organo Gold nevű szintén ganodermás MLM céget, aminek vezetésében és filozófiájában, már sokkal nagyobb teret kaptak nem ázsiai vezetők is, és az ázsiai gondolkodásmód és üzletvitel helyett, sokkal nagyobb teret kapott az amerikai hozzáállás és üzleti szemlélet és a pénz és siker orientáltság, aminek van jó és van rossz oldala is! 

A marketing terv bináris lett, ami jól tud hatni az emberek azon gyengeségére miszerint félnek a vesztességtől, illetve vágynak a gazdagságra! Ezért könnyen behálózhatók ilyen hamis ígéretekkel, mint - csak 2 embert kell hoznod, az egész rendszer alád épül a szponzorod alattad fog építkezni ezért fontos, hogy időben lépj be, esetleg vegyél meg 3-7 pozíciót és a legnagyobb kezdőcsomagot! 
Az emberek pedig megijednek, nehogy elveszítsenek valami nagy belépőt, akit a szponzor alájuk rakna, ezért feladják kételyeiket és józan eszüket és könnyebben belépnek, mintha csak az egészségük felé érzett felelősségről, megelőzésről, ganoterápiáról, saját munkára épülő, szélesség építésről lenne szó! Mint érezhető ebben az esetben már nem a termék a fontos, hanem az ígért gazdagság, a túlcsordulás ígérete, vagyis az hogy a szponzor már maga alá nem tud rakni, ezért TE alád fog építkezni! Elfedve azt az igazságot, hogy ő csak egy lábadat építi, és ha te nem építed a másikat, akkor semmi pénzt nem kapsz bármekkora is alattad a hosszú lábon a forgalom!Úgy tudom, ez a "nagy százalékokat visszaosztó", "nagyon megérős" rész a 3. hónap után átmegy valami unilevel féle hibridbe, ahol már nem olyan nagy a visszaosztás, így igazából az első 3 hónapban éri meg legjobban behozni mindenkit, akit csak lehet és persze a legnagyobb csomaggal. / Néhány a céget elhagyó vezető szerint, csak az első 3 hónap volt nagyon ígéretes, utána, nagyon visszaesett a jutalék, így sokan estek ki akkor, így mindig új tagoat kellett keresni!/

Ha Organo Gold átverésről beszélünk, inkább arra hívnánk fel a figyelmet, hogy ez a Legyél gyorsan milliomos szemlélet, ami sok más MLM cégnél is fejet ütött, nagyon veszélyes lehet!
Talán méltán szokták úgy illetni ezeket a cégeket, hogy pilótajátékok, csupán termékek is rá vannak húzva a rendszerre, hogy ezt a tényt fedezzék. Vagyis egyesek szerint, ahol a termékek jelentősen túl vannak árazva, és így nincs igazán stabil fogyasztói hálózat, csupán az üzletépítők a fogyasztók, a termékeket csak azért veszik meg ott és annyiért, mert ez a jutalékfelvétel feltétele, s nem azért mert szeretik és élvezik, vagy esetleg ne tudnák máshol jelentősen olcsóbban megvenni!
Persze ilyenkor mindig a minőségre és ár érték arányra próbálnak hivatkozni, meg hogy ne legyen olcsó gondolkodásmódod, megérdemled a drágább termékeket is , de azért kilóg a lóláb, mikor ugyanolyan termék ugyanolyan ganodermából, ugyanolyan jó minőségű arabica kávéból stb máshol jóval olcsóbban kapható.
Organo Gold átverésről, így én nem beszélnék. Inkább felhívnám a figyelmet arra, hogy légy körültekintő, és csak akkor csatlakozz, ha minden részletet ismersz, és így is tetszik a dolog.
Tudnod kell, hogy a pompa és csillogás mögött azért vannak kérdéses dolgok is. Ha kicsit is utána keresel a neten, rengeteg cikket, honlapot, fórumot, filmet stb fogsz találni ami az OG átverésről, Orano Gold Scamról vagyis piramisjátékról beszél.
Csak egyet emelnék ki ami elég sok elgondolkodtató adatot tartalmaz: http://www.estafasmlm.com/mlm-general/organo-gold-estafa-mlm/
Tudnod kell azt is, hogy attól, mert az Organo Gold csúcsvezetői valóban a kifizetési listák élén vannak, ez még semmi garanciát nem ad arra, hogy ebben bárki is meg tudná őket közelíteni. Az ő gazdagságuk miatt, te még nem biztos, hogy gazdag leszel és egyáltalán több pénzt fogsz keresni mint amennyit minden hónapban be kell fektetned.
Mert azért arról is jó ha tudsz, hogy ha pénzt akarsz keresni akkor már az elején fel kell iratkoznod az autoship szolgáltatásra, vagyis meg kell engedned, hogy havonta levonják a bankkártyádról azt a kb 120 dollárt ami az elvárt havi rendelésed összege, akkor is ha még tele a spájz eladatlan kávéval!
Sokak vannak akik szerint az OG-val valóban sokat lehet keresni, de csak MLM szupersztároknak való, akik jól tudják befolyásolni az embereket, hogy a legdrágább akár 1200 eurós csomaggal csatlakozzanak és ilyen embereket hozzanak be. Ilyen esetekben persze, gyorsan lehet sok pénzt keresni, de ez egyértelmű, hogy kevesek által másolható.
Az Organo Goldból eljött gyémántok, tagok szerint szinte 3 havonta kellett újraépíteniük az üzletet akkora volt a lemorzsolódás.
Szóval én semmiképp nem szeretnék állást foglalni, és véleményt nyilvánítani arról, hogy átverés-e az Organo Gold.
Mindenki döntsön saját belátása szerint, miután utánajárt a dolgoknak.
Vannak, akiket vonzanak a külsőségek, a pompás drága rendezvények, a tapsikolós alkalmak, a lelkesítő beszédek arról, hogy ott vannak a leggazdagabb MLM vezetők, és hogy most van a momentum, most kell csatlakozni, a legdrágább csomaggal stb vannak, akiket ez taszít, és kimenekülnek az ilyen rendezvényekről. Nem mindenkit érdekelnek a milliók, és azok a dolgok, amiket érte meg kell tenni, néha megerőszakolva saját magunkat.
Engem is megkerestek még az induláskor, OG tagok lekicsinyelve a DXN termékeit, ganodermáját és a mi marketingtervünket, jutalékunk nagyságát.
Mégse estem kísértésbe, mert eléggé ismerem már az MLM világát ahhoz, hogy tudjam, hol van a titok elásva, és mi van a nagy „tények, állítások, sikerek” s a mézesmadzag mögött!
Én jobban szeretem a stabilitást, a mindenki által megfizethető árakat, a nagy választékot, és a beépített kényszerektől és mókusvakítástól mentes kommunikációt, marketinget!
Persze biztos lesz majd valaki, aki szerint a DXN is átverés, de az elmúlt 6 év tapasztalata és kutatása azt mutatta, hogy nem nagyon találni a földön olyan embert, aki haragudna a DXN-re, akit veszteség ért volna, vagy olyan cikket írást ami a DXN tisztességét kérdőjelezné meg.
Ne hagyd magad átverni, és ne engedd, hogy olyan döntésre vegyenek rá, amit később csak megbánsz és a hitelkártyád is bánja!
Mi azt az elvet valljuk, hogy ne gyorsan akarj meggazdagodni, hanem nagyon!


Az Organo Gold átverés témában ennyi jutott eszembe, remélem, segít a döntésben.

No Response to "Organo Gold átverés vagy nem? "

Megjegyzés küldése